24.7.2016

Onnellisempi kuin koskaan

Häät on vietetty ja "minihäämatkalla" käyty. Oltiin siis tällä viikolla pari yötä Tampereella hotellissa. Käytiin shoppailemassa ja muuten oltiin vaan hotellihuoneessa, katseltiin leffoja ja oltiin ihan rauhassa. Ei tarvinnut passata lasta tai koiraa, eikä tarvinnut miettiä miksi neiti kolmevee kiukuttelee kymmenettä kertaa minuutin sisään. Tuli siis tämä arjesta irtautuminen juuri oikeaan kohtaan.

Häät menivät aivan nappiin. Päivä oli juuri sellainen kuin halusimmekin, ja meidän näköisemme. Oli kaiken vaivan arvoista. Kaasot ja bestmanit hoitivat hääpäivän ohjelman loistavasti, suuri kiitos heille! Nyt olo on onnellisempi kuin koskaan. Kaikki tuntuu menevän niin nappiin, että pelottaa koska sitä pudotaan ja korkealta. Nyt kuitenkin nautin tästä hetkestä. Sain eilen hyvän puhelun, ja vaikuttaisi siltä että nyt saadaan aloitettua uutta projektia kun häät kerran ovat ohi.

Tulen käymään jatkossa vaihe vaiheelta ja aihe aiheelta häitä läpi, kunhan saan kuvia tarpeeksi häistämme. Joitain olen jo saanut, mutta esim. kuvaajan kuvat vielä puuttuvat. Niitä odotellessa...


Terveisin, rouva Koski.

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Sinulla on aivan mieletön häätyyli, upeaa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista